A boszorkányságról

Itt add meg az alcímet

A modern boszorkányság

A boszorkányság a legtöbb ember számára mind a mai napig rejtélyes téma, ezért gyakran félelemmel fordul felé, és az inkvizíció korából származó boszorkánysággal hozzák összefüggésbe, nem ejtve szót a nyugati civilizációkban végbemenő boszorkányság fejlődéséről.
A modernkori boszorkányság a XX. században keletkezett, és a Wicca, avagy "boszorkányművészet" elnevezést viseli. Egy olyan vallás, amely az istennő tiszteletére helyezi a hangsúlyt és a mágikus művészet csupán pozitív cél. A modernkori boszorkányokat gyógyítóknak és segítőtársaknak is tartják. Azonban nem minden boszorkány és varázsló foglalkozik vallással, sokan közülük a varázslat, szertartásos vagy népi mágia űzői.
A mágia külső és rendkívüli erő segítségével végrehajtott változás művészete.
Mit képvisel a boszorkány? Mihelyt a vén banya fogalmát elvetjük, a természetfeletti gyakran megfontolás tárgyát képezi. A boszorkányságot alkalmanként a természetfeletti erőkkel kapcsolatosnak tartják még akkor is, ha a természetes és a természetfeletti között húzódó határt a tudományos kutatás állandóan arrébb teszi.

Kezdődjön a Boszorkány iskola!!!

A delphoi jósda jelmondata: ,,Ismerd meg önmagad!", és tudni fogod a sorsod, mert a sorsod te magad vagy. Változtass magadon, és változni fog a sorsod is! Ha elfogadod magad, elfogadod a sorsod is! 

Boszorkány iskola 1. lecke

Tisztítsuk meg auránkat tornával és meditációval!

A gyakorlatot egyenként nyolcszor ismételjük:
- forgassuk meg a szemünket jobbról balra, majd balról jobbra;
- fejforgatás jobbra-balra;
- karkörzés;
- törzsforgatás jobbra-balra;
- körzés csípőre tett kézzel jobbra, majd balra;
- térdkörzés;
- lábujjhegyen állva, kezünket az ég felé emelve mély légzés;
- fejtől lábig gyors masszírozás

Boszorkány iskola 2. lecke
Csakraismeretek elsajátítása- a gyökércsakra

Gyökércsakránk a gerincoszlop alján helyezkedik el. A földiség, avagy a túlélés csakrája. Itt gyökerezik a birtoklás vágya, az anyagi javak iránti érzelem. Innen indul a félelem, a bizonytalanság, de a túléléshez szükséges tettvágy is. A gyökércsakra harmonikus működése életszeretetünket biztosítja.

Feladat:
Ha a gyökércsakránkat, vagyis életerőnket fokozni akarjuk, szánjunk néhány percet arra, hogy gyönyörködünk egy magunk elé tett piros virágban. Öltözetünkben mindig legyen valami piros. Nézzük meg a naplementét. Ha meditálunk, piros színt képzeljünk magunk elé. Ez az egyszerű módszer is fokozni tudja vitalitásunkat.

Boszorkányiskola 3. lecke
Gonosz akarat elleni védelem
A gondolat által keletkezett rosszakarat akár célzottan, akár akaratlanul jelenik meg, elsősorban az aurát érinti, ezért is fontos védenünk azt. Egy igen erős technika vethető be, melynek neve: gyökértechnika

Üljünk le a meditálószékünkbe, helyezzük magunkat kényelembe. Billentsük meg enyhén fejünket, vállunkat, derekunkat, lábunk a talajon, kezünk a combokon nyugszik. Szemünket lassan becsukjuk, majd 10-től 1-ig számolunk.
Belépünk a meditálószobánkba, leülünk a trónszékünkre és elképzeljük, hogy egy fejünk felett keletkező fény lassan, puhán fentről lefelé érkezve az összes problémánkat a föld felé tereli.
Amikor a talpunkhoz ér, gyökeret eresztünk a földbe, amin keresztül testünk-lelkünk kínzó problémái távoznak a földanyába.

Most elmondjuk háromszor a következő mondatot:
,, Minden engem ért gonosz akarattól megtisztulok. "
Ezután egytől tízig számolva visszatérünk a jelenbe, és mélyet lélegezve nagyot nyújtózkodunk.

Boszorkányiskola 4. lecke
A bumeráng effektus leküzdése

A gonosz akarat leküzdésének fontos módszere, hogy ha valaki megbánt bennünket, durva szavakat használ, vagy veszekszünk, nem szabad felvenni a "kesztyűt", mert akkor bumeráng effektus jön létre, oda-vissza száguld a gorombaságok, durvaságok halmaza, és ki tudhatja, mi lesz a vége.
Nagyon nehéz feladat, de tudatosan arra kell törekedni, hogy legyen erőnk nem válaszolni. Ebben az esetben a győztesek MI vagyunk.

Feladat:
Ha egy ilyen helyzetbe kerülünk, azonnal mondogassuk gondolatban, hogy: "nyugodt vagyok", miközben két karunkat magunk mellé ejtve, a hüvelykujjas auravédő gyakorlatot alkalmazzuk.

Boszorkányiskola 5. lecke
Hogyan védjük meg lakásunkat a gonosz akarattól?

Gyertyával történő tisztítás:
Egy gyertyával kell gyújtani, és kis tányérkára téve egy asztalra helyezni. Az asztal elé ülve néhány percig meditáljunk, kérve a segítő szellemeket, hogy a gyertya segítségével a gonosz akaratot űzzék ki a lakásból. Ezek után a gyertyát kézbe kell venni, a lakás összes helyiségének minden sarkába el kell vinni, és kezünkkel a lángját kicsit meg kell mozgatni. Ezután a gyertyát csonkig el kell égetni.

Sóval történő tisztítás:
A bejárati ajtók és ablakok alsó részét nagyon finoman sóval kell beszórni. Nem árt, ha szórás közben azt mormoljuk, hogy ide gonosz akarat többet nem lép be. Aki teheti, a sót előzőleg egy kis szenteltvízzel hintse meg.

Füstölők használata:
A szantálfa füstölő különösen jól tisztítja a környezetet minden negatív gondolattól, energiától, érzelmektől. Füstölés közben szellőztetni kell, hogy a negatív energiák távozni tudjanak. Nagyon fontos, hogy füstölés közben is mondogassuk: "A negatív és gonosz energiák távozzanak otthonunkból!".

Boszorkányiskola 6. lecke
Általános ismereteink bővítése a talizmánokról..

Évszázadok óta mesélnek a híres talizmánokról, történetekről, amit a talizmánok birtoklása idézett elő. A talizmánoknak, más nevükön amuletteknek mágikus erőt tulajdonítanak. Csodálatos erejük által meg lehet szerezni más emberek szerelmét, át lehet változtatni a gyűlöletet szeretetre.
A talizmánoknak, amuletteknek két célja lehet: egyrész segítenek abban, hogy a használóik erőt és energiát kapjanak tetteik elkövetéséhez, véghezviteléhez, elképzeléseik megvalósítására, másrészt megvédik felhasználóikat a balszerencsétől. Mivel tisztítanak minket a balsorstól, negatív energiáktól, ezért mindig fontos az amulettünk gondos tisztántartása készítőik energiájától.

(Vegyük tenyerünkbe az amuletett, nyissuk meg a csapot és alaposan mossuk meg. Törülközőt, papírt ne használjunk a megszárításához, fontos, hogy a bal tenyerünkben hagyjuk megszáradni.)

Ezután következhet az amulett beprogramozása, hogy az elérni kívánt hatást könnyebben válthassuk ki, de erről egy következő posztban kívánunk szólni!

Boszorkányiskola 7. lecke
A talizmánok/amulettek programozása

Ha a talizmánt külön programozzuk, még nagyobb hatást tudunk elérni. Ehhez azonban elsősorban egy légzési technika elsajátítása szükséges. Ez a légzési gyakorlat saját aurapajzsunk létrehozásán kívül a talizmánok beprogramozását is lehetővé teszi. Sőt, ha szeretteinknek akarunk védő amulettet készíteni, vagy tárgyainkat akarjuk védőburokkal ellátni, akkor is ezzel a légzéstechnikával kell kezdeni a programozást:

- Üljünk a meditációs székünkbe, hunyjuk be szemünket és nyomjuk nyelvünkket a szájpadlásunkhoz;
- A levegő kifújása után lélegezzünk be lassan hétig számolva;
- Tartsuk bent a levegőt, egyet számolva;
- Lélegezzünk ki, hetet számolva
- Ne szívjunk be levegőt, egyet számolva
Majd kezdjük elölről, legalább ötször egy-egy nap.

Boszorkányiskola 8. lecke
A gyertya használata jövendölés céljából

Általános jóslásra válasszunk ki egy csendes, nyugodt helyet. Egy lapos tányérba öntsünk hideg vizet, majd az előkészített gyertyát gyújtsuk meg, és az égő gyertya forró viaszát csöpögtessük bele a vízbe. Ahogy a viasz a víz hatására lehűl, különféle alakzatok keletkeznek. A kialakult figurák, képek a belső megérzések szerint értelmezhetők. Hallgassunk intuíciónkra!

A gyertyát hideg vízbe csöpögtetve, kérdések megválaszolására is lehet használni. Ebben az esetben a gyertya színe a fontos. Ha munkával kapcsolatban kérdezzük, akkor sárga színű gyertyát égessünk, ha szerelem a kérdés, akkor pirosat. Ha egészséggel kapcsolatos kérdésünk van, fehér gyertyát használjunk, ha pedig anyagi javakkal kapcsolatban szeretnénk jövendölni, akkor zöld színű gyertyát kell égetni és csepegtetni.

Webshopunkon kedvedre válogathatsz a különböző színű és mintájú gyertyáink között, tudd meg most, mit rejt számodra a jövő!

Boszorkányiskola 9. lecke
Az inga használata

Az inga a belső hang kifejezője, egy magára valamit is adó ezoterikus témával foglalkozó személy részére elengedhetetlen eszköz. Kis helyen elfér, ezért állandóan kéznél lehet.
Az ingát meg kell tisztítani a szokásos egyszerű módon a rátapadt idegen energiáktól.
Az ingát be kell programozni, hogy kérdésünkre hogyan adjon egyértelmű választ, vagyis azt, hogy az inga mozgásának irányát hogyan értelmezzük. A javasolt módszertan a következő:
Ha az inga függőleges irányban tér ki, akkor igen jelent;
ha vízszintes irányban, akkor nemet.
Ha jobb oldali forgásba kezd, akkor nagyon pozitív a jelzés;
ha bal oldali forgásba kezd, akkor pedig nagyon negatív.