Kezdjünk hozzá - csináljuk meg !!!


1. Válaszd ki és fizikailag tisztítsd meg varázslatod helységét, oltárod leendő helyét!

Mikor ezzel elkészültél, szenteltvízben elkevert szentelt sós oldattal permetezd be a helységet!

2. Készítsd fel magad egy tisztító fürdővel, majd ölts tiszta öltözetet!

Fürdőd vizébe tégy egy pár csepp szentelt fahéj illóolajat!

3. Fogalmazd meg konkrétan, átgondolva varázslatod - szertartásod - kérésed - akaratod célját, írd le!

4. Készíts elő minden kelléket szertartásod helyszínén!

5. Vesd ki a kört, építsd ki védelmed!

Leendő oltárod körül megfelelő nagyságban, méretben ( hogy kényelmesen elférj) a megszentelt sóval rajzolj fel egy kört, keletről indulva az óra járásával megegyezően, ha építő mágiát készítesz. Amennyiben romboló mágiát fogsz, úgy az óramutató járásával ellenkező irányba készítsd el a kört. 

Állj be köröd közepébe és ATHAMÉ-del vagy VARÁZSPÁLCÁDDAL mutass a keleti pontra, egyúttal érezd ahogy a talpaidból erős gyökereket növesztesz majd indítasz el a föld középpontja felé és e gyökereken keresztül érezd ahogy egész testedet, lényedet feltölti a Földanya csodálatos energiája. 

Érezd és lásd, ahogy ez az energia Athame-den vagy Varázspálcádon keresztül kiáramlik testedből és a köröd keleti pontjára irányul. 

Szólítsd és idézed meg az adott égtájak szellemét sorban, a kör felrajzolásával azonos irányban (tehát, ha építő a mágiád akkor jobbra indulva Kelet-Dél-Nyugat-Észak, amennyiben romboló mágiát készítesz úgy Kelet-Észak-Nyugat-Dél az irány) és kérd a hozzájuk tartozó elem erejét. (Kelet - levegő elem, Dél - tűz elem, Nyugat - víz elem, Észak - föld elem)

" Megidézem ...... (égtáj) szellemét. Kérlek jöjj és add nekem a(z) elem erejét! Légy áldott! "

Lásd ahogy köröd feltöltődik a Belőled áramló energiával, majd kupola szerűen föléd borul! Rögzítsd magadra ezt a képet!

6. Építsd fel az oltárod!

Oltárodat a már előzetesen odakészített kellékekből építsd meg, a kör közepén arccal keletre tájolva az alábbiak szerint: 

1. Isten / Istennő(k) gyertyája, 2. Energia növelő gyertya

3. Szenteltvíz, 4. Szentelt föld vagy kristály, 5. Kehely,

6. Szantál füstölő, 7. Tömjén füstölő, 8. Athame, 

9. Égető tál vagy üst, 10. Gyufa Figyeljünk arra, hogy mind az oltáron elhelyezett kellékek, mind a szertartáson használtak meg illetve fel legyenek szentelve! A rajzon - ábrán feltüntetett kellékek szinte minden esetben szükségesek a szertartások elvégzéséhez. Az összes többi változó. 

7. Végezd el a szartartást!

A szertartásokat mindig a leírtak szerint, a szükséges kellékekkel végezd el, hisz bármelyek már évszázadok vagy évezredek óta ugyanúgy készülnek és pontosan annak köszönhető hatásosságuk, hogy az ismétlődések miatt a morfogenikus mezőben már hatalmas lenyomatott képeztek, melyekhez a tiéd is hozzáadódik. 

8. Köröd nyitása

Szertartásod végén a körödet meg kell nyitnod! Az utolsónak megnyitott égtájnál kell kezdened, és a kör felépítésekor követett irányból ellenkezőleg, visszafelé haladj. Állj be köröd közepébe és Athame-del vagy varázspálcáddal mutass az égtájra, majd mond: 

" Köszönöm.......( égtáj ) szelleme, hogy eljöttél hozzám és nekem adtad a(z) ...... erejét! Ha kívánod maradj, ha menned kell menj! Légy áldott! " ismételd meg ezt minden égtájnál. Amikor a köszönettel végeztél, mond: " A kört megnyitom, de töretlen! " Végezetül a szentelt sót seperd össze és földbe ásd el.


A szertartásokhoz minden szükséges kelléket megtalálsz webáruházunkban!