Szerelmi varázslatok

Itt add meg az alcímet

Szerelmi mágia

Ha már van párod, de úgy érzed, ellaposodott a kapcsolatotok, kevesebb szenvedélyt érzel a másik iránt, vagy ezt éppen az ő oldaláról tapasztalod, szintén rendkívül hasznos lehet egy-egy otthoni trükk alkalmazása.

Szívmágia
A délutáni órákban gyújts meg egy vörös színű gyertyát, majd a gyertya közepére köss szintén piros cérnával egy, a kedvesed nevét tartalmazó papírszívecskét, és égesd a gyertyát egészen a cérnáig. Tartsd egy kis szünetet, éjfélkor gyújtsd meg a gyertyát újra, és ezúttal égesd teljesen végig. Közben folyamatosan gondolj arra, hogy ugyanígy lángol majd érted a szíve annak, akinek a nevét a papírra írtad.
Szívmágia IA délutáni órákban gyújts meg egy vörös színű gyertyát, majd a gyertya közepére köss szintén piros cérnával egy, a kedvesed nevét tartalmazó papírszívecskét, és égesd a gyertyát egészen a cérnáig. Tartsd egy kis szünetet, éjfélkor gyújtsd meg a gyertyát újra, és ezúttal égesd teljesen végig. Közben folyamatosan gondolj arra, hogy ugyanígy lángol majd érted a szíve annak, akinek a nevét a papírra írtad.

Szerelem vonzó varázslat

Kellékek:

2 db sószélű gyertya: az egyik a te kedvenc színedben, ez jelképez téged, a másik pedig rózsaszínű vagy piros színben, attól függően, hogy a szerelem vagy a szenvedély a fontosabb-e számodra, a vágyott kapcsolatodban.

1 nagy kartonlap

Olyan zene, ami kellően romantikus számodra, de nem kapcsolódik semmilyen emlékezetes eseményhez vagy személyhez.

piros rajzeszköz vagy festék ecsettel

kb.20 cm piros szalag

Teendők:
A karton lapon gyújtsd meg a két sószélű gyertyát, egymástól 30 cm távolságra.
Pirossal rajzolj vagy fess egy szívet a két gyertya köré.
A romantikus zenét hallgatva merengj el az elképzelt kapcsolatodon, és érezd nagyon jól magad minimum 20 percig.
Ezt ismételd meg egymás után hét este úgy, hogy a két sófenekű gyertyát meggyújtás után, mindig egyre közelebb tedd egymáshoz annyira, hogy a 7. alkalommal már egészen összeérjenek.
A két gyertyát kösd egymáshoz a piros szalaggal, s tedd el egy biztos helyre (el is áshatod). Amíg együtt maradnak, addig él a kötés.

Szerelemvonzó varázs

Mielőtt hozzáfognál a varázslathoz, hogy bevonzd életed párját, csinálj egy meditációt, amelyben meghívod a számodra igazit, hogy lásd milyen.

A hozzávalók:

  • levendula vagy rózsa füstölő
  • olyan kézitükör, aminek van nyele
  • szív alakú vörös filcdarab
  • fehér anyagdarab
  • 7 db gombostű
  • 1 marék tengeri só

A szokásos módon vegyél tisztító fürdőt, és készülj fel a rituáléra. A tengeri sóval rajzolj fel egy kört magad köré a megtisztított és megszentelt területre.

Tedd magad elé a fehér anyagdarabot és rá a tükröt, a tükrös felével felfelé. A tükörre tedd rá a piros filc szívet, és a 7 gombostűt.

Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt. Következik a varázsige:

Szólítalak szeretett társ,
Hogy jobban szeress, mint bárki mást.
Tűm szíved hétszer átszúrja,
Hogy Vénusz varázsa átjárja.
Magamhoz kötöm lelked és szíved,

Akaratom felém hozza lépted.
Szívünk egybeforr.
Amint akarom, úgy legyen."

Beleszúrod az első tűt a szívbe, utána megint elmondod a verset, utána a második tűt szúrod a szívbe, utána megint elmondod a verset, addig amíg el nem fogy a tű.

Tedd vissza a tükörre a szívet a gombostűvel, csomagold be a tükröt a hófehér anyagba. Olyan helyre kell tenni, ahol a hold fénye érni fogja.

A következő napon csomagold ki a szívet, vedd ki a tűket, és ismételd meg a varázslatot 7 estén keresztül.

Szerelmi bájital

Ha őrülten szerelmes vagy és teljes gőzzel bele akarod vetni magadat a komolyabb párkapcsolatba, netán házasságba, akkor készítsd el párodnak ezt a kiváló szerelmi bájitalt.

Szerezz narancslét, forrásvizet, rózsavizet és egy csipet szerecsendiót. A narancs erőteljes jelképe a szerelemnek. Ha a társad hozza valamelyik hozzávalót, akkor biztos lehetsz benne, hogy imád.

Tehát, keverj egy jó kis üdítő italt a fentiekből (ne vidd túlzásba a szerecsendiót) és idd meg a szerelmeddel - nem kell megmondanod neki, hogy mire való.

Nézz a szemébe - látni fogod az igazságot benne a jövőtökről, miután lehajtotta ezt az erős keveréket.

Ez a varázslat működik nemtől függetlenül, bárkinek.